Paahdettua lohta ja pinaattiperunoita

Tämän reseptin löysin tänään K-Supermarketin sivuilta…Tosi helppo ja nopea resepti…ja hyvää oli! 😀

4 hengelle

* 500 g lohifileetä
* suolaa
* rouhittua mustapippuria

* lisäke:
* 5 perunaa
* 100 g tuoretta pinaattia tai
* 50 g pakastepinaattia
* 1 prk ruoka 5 kermaa
* suolaa
* rouhittua mustapippuria

1. Leikkaa lohi neljäksi annospalaksi. Kuumenna pinnoitettu pannu ja laita lohipalat pannulle. Paahda lohipaloja 5 minuuttia molemmin puolin. Tämä onnistuu lohen omassa rasvassa, muuta lisättyä rasvaa ei tarvita. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla.

2. Kuori perunat ja paloittele ne kuutioiksi. Kuumenna ruokakerma kasarissa ja lisää perunapalat joukkoon. Mausta suolalla ja kypsennä perunoita miedolla lämmöllä 15 -20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.

3. Leikkele pinaatti pieneksi ja sekoittele perunoitten joukkoon. Mausta lisäke vielä rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa lohen ja perunalisäkkeen kanssa tuoretta salaattia. (Mä tein vielä kermaviilistä ja sitruunapippurista hyvän lisän salaatin päälle). 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: