Lohisalaattia ja tomaattiriisiä

Tomaattiriisi:
* 2 kpl tomaatteja
* 3 kpl kevätsipulia
* 1 prk tomaattipyrettä
* basmati- tai jasmiiniriisiä haluamasi määrä

1. Keitä riisit kypsiksi. Huuhtele hyvin.
2. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja paloitellut tomaatit ja kevätsipulit. Sekoita ja mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.

Lohisalaatti:
* 500g lohta
* 1 prk kik-herneitä
* ½ punasipuli
* 1 dl tuoretta silputtua korianteria
* rosmariinia
* sitruunan mehu ja kuori raastettuna
* 1 dl paahdettua paprikaa

1. Mausta lohi merisuolalla ja pippurilla. Paista hetki pannulla, jotta pinta saa kauniin värin ja sitten laita uuniin kypsymään 225 asteeseen (n. 15-20min).

2. Samalla kun lohi kypsyy sekoita kulhossa kik-herneet, paahdettu paprika, pilkottu punasipuli, raastettu sitruunan kuori ja mehu, korianteri ja rosmariini.

3. Nypi kypsästä lohesta pieniä paloja salaatin joukkoon ja sekoita hyvin. Ja eiku syömään! 😛

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: