Kesäkurpitsaleipä

4 dl raastettua kesäkurpitsaa
1 1/4 dl sokeria
1/4 dl kasviöljyä
1 tl vanilja-aromia tai vaniljasokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
½ tl kanelia
1/4 tl maustepippuria
1/4 tl leivinjauhetta
½ dl saksanpähkinärouhetta (valinnainen)
½ dl rusinoita (valinnainen)
Uunin lämpö 180C

1. Voitele leipävuoka (minä päällystin leivinpaperilla).

2. Sekoita kesäkurpitsa, sokeri, kasviöljy, vanilja, ja munat isossa kulhossa tai yleiskoneessa.

3. Lisää muut aineet.

4. Kaada leipävuokaan.

5. Paista uunissa 50-60 minuuttia tai kunnes hammastikku jää kuivaksi keskeltä koitettaessa.

6. Anna jäähtyä 10 minuuttia, kumoa vuoasta.

Säilyy kaksi viikkoa jääkaapissa. Voi hyvin pakastaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: