Broilerisalaatti

Ainekset:
*1 keltainen paprika
*1 purjo
*300g broilerinsuikaleita
*1 pss herneitä (pakaste)
*1-2 ruukkua jääsalaattia (riippuen miten pieniä ruukkuja ne on)
*150g kirsikka- tai mini luumutomaatteja
*pieni kesäkurpitsa
*4-5 dl Torino Täysjyvä cappelli-pastaa
*tuoretta basilikaa

Kastike:
*suolaa, mustapippuria, basilikaa
*1rkl balsamiviinietikkaa tai tavallista etikkaa
*3 rkl oliiviöljyä
*1 tl sokeria

1. Laita pastat kiehumaan ja broilerit pannulle paistumaan.
2. Kuutioi paprika, viipaloi purjo, puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa kesäkurpitsasta lohkoja.
3. Kun broilerit ovat kypsyneet, käännä levy pois päältä, mutta jätä pannu levylle. Lisää joukkoon kesäkurpitsan palat, jotta ne imevät vähän makua ja väriä jälkilämmöllä.
4. Sekoita kaikki salaattiainekset kulhossa ja revi jääsalaatin lehdet joukkoon. Kun broileri on jäähtynyt hieman, lisää sekin kulhoon.
5. Valuta pastasta vedet pois ja huuhtele kylmällä vedellä. Lisää kulhoon ja sekoita hyvin.
6. Tee kastike ja lisää se salaatin sekaan.
7. Tarjoile leivän ja vichyn kera. 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: