Broilerikääryleet ja paistettua parsakaalia

400-500 g broilerin ohutleikkeitä
1/2 tl suolaa
1 tl minttua
1/2 tl currya
1/2 tl paprikaa
1/4 tl mustapippuria
noin 100 g vuohenjuustoa
1 päärynä
1 rkl öljyä
noin 1/2 l kana- tai kasvislientä
1 dl ruokakermaa
1 tl minttua

1.Nuiji nyrkillä broilerinleikkeitä kahden muovikalvon välissä.

2.Ripottele mausteet niiden päälle.

3.Viipaloi vuohenjuusto ja kuorittu päärynä ja laita yksi viipale molempia jokaiselle leikkeelle. Rullaa leikkeet ja kiinnitä cocktailtikuilla.

4.Kuumenna öljy ja ruskista kääryleet.

5.Laita kääryleet kattilaan, lisää kana- tai kasvisliemi ja hauduta 25-35 minuuttia.

6.Nosta kypsät kääryleet tarjoiluastiaan ja poista tikut.

7.Lisää haudutusliemeen ruokakerma ja anna sen kiehua jonkin aikaa kokoon eli anna osan nesteestä haihtua. Mausta lopuksi mintulla ja kaada kääryleiden päälle tarjoilukulhoon.

Kasvislisukkeet:
450g parsakaalia (pakaste)
250g kukkakaalia (pakaste)
1dl ruokakermaa
1dl pinjansiemeniä
1 rkl smen-voita (tai tavallista)
yrttisuolaa (tai ”allkryddaa”)

1. Lisää kuumallepannulle smen-voi ja pinjan siemenet.
2. Lisää parsa- ja kukkakaalipalat.
3. Mausta yrttisuolalla.
4. Kun kaalit ovat hieman ruskistuneet pinnalta, lisää ruokakerma. Käännä levy pois päältä ja anna hautua hetki jälkilämmöllä.

Lisäksi tein salaattia, johon laitoin:

1 ruukku Lollo Rossoa
1 punainen paprika pieneksi paloiteltuna
1 porkkana karkeana raasteena
1 pkt keltaisia kirsikkatomaatteja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: