Broileria, vihanneksia ja salsa verdeä

*broilerin ohuita fileeleikkeitä tai minuuttipihvejä (se määrä mitä nyt tulee syötyä) 😉

Vihannesvokki:
*4 pientä porkkanaa
*2 sipulia
*2 paprikaa
*(1 kesäkurpitsa) …mä unohdin ostaa tän ja hyvää tuli ilmankin..
*1 rs (200g) herkkusieniä
*2 rkl ekstra neitsyt-oliiviöljyä
*1 rkl juoksevaa hunajaa
*1/2 tl suolaa
*ripaus mustapippuria

Salsa verde:
*1 ruukku persiljaa
*1 ruukku basilikaa
*1 valkosipulinkynsi
*4 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
*(2 rkl kapriksia).. mulla ei ollut, joten heitin sekaan saman verran pinjansiemeniä
*1-2 tl sitruunamehua
*ripaus mustapippuria

1. Ota broilerit huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta.

2. Soseuta salsa verden ainekset tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella, jos kastike vaikuttaa liian paksulta, lisää hieman vettä.

3. Kuori ja leikkaa porkkanat vinottain ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi sipulit. Paloittele paprikat ja kesäkurpitsa. Puolita tai lohko herkkusienet.

4. Vokkaa porkkanoita ja sipuleita pannulla pari minuuttia. Lisää paprikat, kesäkurpitsat ja herkkusienet. Vokkaa vielä pari minuuttia. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.

5. Kypsennä broilerit pannulla pakkauksen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoa broilerinpihvit kasvisvokin ja salsa verden kanssa. 😛

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: