Rgifa

Ainekset:
500g naudan jauhelihaa
1 sipuli
2 rkl silputtua korianteria
2 chiliä pilkottuna
1 rkl voita
10 dl vehnäjauhoja
3 dl kuumaa vettä
suolaa, pippuria
oliiviöljyä

1. Sulata voi pannulla ja lisää siihen oliiviöljyä. Paista sipulit, chilit ja lisää sitten jauheliha ja korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla. Jätä jäähtymään.

2. Sekoita vehnäjauhot, ½ tl suolaa ja 3 dl kuumaa vettä keskenään ja vaivaa siitä sitkeä taikina. Jaa taikina palloiksi ja jätä kohoamaan esim. leivinpaperin päälle noin 20 minuutiksi. Sekoita 2 rkl sulatettua margariinia ja 1 dl oliiviöljyä ja voitele takinapallot sekoituksella.

3. Painele taikinapalloista pyöreitä levyjä ja aseta jauhelihatäytettä keskelle. Taita jokainen reuna vuorotellen täytteen päälle ja paina kevyesti.

4. Paista leipä pannulla molemmin puolin kunnes pinta on ruskea. 😛

Advertisements

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. umm-sumi
    Tam 15, 2012 @ 19:11:33

    Masha Allah, nää oli tosi hyviä! Tein grahamtäysjyvävehnäjauhoihin, ja täytteeseen jauhelihan lisäks runsaasti purjoa ja paprikaa, nami. Runsas salaatti tasapainotti hyvin 🙂 vähän kuin helpompi versio sambuuseista, näitä tehään uudelleen! t. umm-sumi

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: