Pasta al Salmone Affumicato

Tätä herkkua oli tarjolla jokaisessa ravintolassa Venetsiassa… Kerran sitä söin ja päätin, että ”tätähän tehdään kotona!!”. 😀 Joten here we go.. Tässäkin reseptissä oli brandyä, joten jätin se pois..

* 400g pastaa
* 300g savustettua ja suikaloitua lohta
* 1/2 salottisipuli
* 2 rkl suolatonta margariinia/voita
* 2dl kermaa
* 5 kirsikkatomaattia pilkottuna (tämän lisäsin itse reseptiin)
* suolaa ja pippuria
* 1 rkl pilkottua persiljaa

1. Anna veden saavuttaa kiehumispisteen ja suolaa se. Lisää pasta ja keitä noin 7 minuuttia.

2. Pilko salottisipuli ja lisää sipulit ja voi pannulle. Lisää sitten lohisuikaleet ja paista pari minuuttia, kunnes lohen väri on muuttunut. Lisää kerma ja kirsikkatomaatit ja mausta halutessasi pippurilla.

3. Sekoita pasta ja kastike keskenään ja sirottele pinnalle tuoretta silputtua persiljaa. 😛 Nam nam nam nam nam.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: