Marianne-suklaa

Tarvikkeet:

2 tl rypsiöljyä
150 g tummaa suklaata
150 g valkoista suklaata
70 g Marianne Crush -rouhetta

Valmistus:

1. Vuoraa foliolla neliönmallinen vuoka (n. 20 cm/sivu).
2. Sulata tumma suklaa ja 1 tl öljyä. Kaada ja levitä folion päälle. Siirrä jääkaappiin jähmettymään tunniksi.

3. Sulata valkoinen suklaa ja 1 tl öljyä. Kaada tumman suklaan päälle. Ripottele Mariannerouhe suklaan päälle ja painele hieman.

4. Jähmettymisen jälkeen paloittele levy epätasaisiksi paloiksi.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Fatima
    Huh 01, 2011 @ 12:45:15

    Kiitos, tää on aivan ihanan kuuloinen juttu.. taidan heti tänään laittaa!

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: