Jauhelihapiirakka

Tarvikkeet:

400 g piirakkataikinaa
400 g naudan jauhelihaa
1 prk tomaattimurskaa
2 salottisipulia
7 mustaa oliivia
mustapippuria
valkopippuria
1 tl chilijauhetta
suolaa
1 tl valkosipulimurskaa
(basilikaa)
2 dl ruokakermaa (5 % rasvaa)
200g kevyt Italian yrtit -tuorejuustoa
2 isoa munaa
pari rkl juustoraastetta

Valmistus:

* Taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Esikuumenna uuni 180° ja paista pohjaa n. 7 min.
* Ruskista jauheliha melkein kypsäksi, lisää sipulit ja mausta. Kypsennä liha ja ota pois hellalta.
* Levitä hyvin valutettu tomaattimurska piirakkapohjan päälle. Levitä jauheliha piirakkavuokaan tomaattimurskan päälle.

* Sekoita kerma, tuorejuusto ja munat. Mausta suolalla ja lisää jauhelihan päälle.

* Puolita oliivit pituussuunnassa ja asettele piirakan päälle. Lisää halutessasi pari rkl juustoraastetta.

* Paista uunin keskiosassa n. 30 min.

Alkuperäinen resepti löytyy täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: