Somalialainen linssikeitto

2,5 dl punaisia linssejä
1 sipuli paloiteltuna
2 perunaa paloiteltuna
1 porkkana paloiteltuna
5 valkosipulinkynttä murskattuna
suolaa maun mukaan
pippuria maun mukaan
2 kanaliemikuutiota
5 dl maitoa

1. Pese linssit ja siirrä ne kattilaan. Keitä kunnes ovat pehmeitä ja suurinosa vedestä on haihtunut.

2. Lisää sipuli, perunat, porkkana, valkosipuli, suola, pippuri ja kanaliemikuutiot.

3. Keitä aineksia kunnes kaikki vihannekset ovat pehmeitä.

4. Soseuta sauvasekoittimella ja lisää maito.

5. Anna kiehahtaa vielä kerran ja koristele kevätsipuleilla ja karkealla porkkanaraasteella.

Resepti otettu täältä.

3 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Nimetön
    Hel 20, 2011 @ 16:55:40

    Hi!
    Just curious, so don´t take this as an offense but what makes this somaali soup? =) Sounds delicious but I am just wondering…

    Vastaa

  2. Nimetön
    Hel 21, 2011 @ 22:17:39

    Yeah, I am familiar with that site but I had already posted the comment before I noticed that the recipe had been taken from there;> but still I just find it quite odd that that in a soomali dish there is used milk as an ingredient..
    But maybe she is mixing the Mareykan kitchen with Somaali..

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: