Pastaa ja jauhelihakastiketta somalialaisittain

½ dl oliiviöljyä
1 pieni sipuli pieneksi silputtuna
1 iso peruna kuutioituna
5 valkosipulin kynttä murskattuna
400g naudan jauhelihaa
1 tomaattipyree
1 prk tomaattimurskaa

1 rkl korianterijauhetta
1 dl tuoretta korianteria
5 basilikan lehteä silputtuna
suolaa ja pippuria

1. Lämmitä öljy pannulla. Lisää sipulit, valkosipulit ja jauheliha.
2. Sekoita hyvin. Kun jauheliha on kypsynyt, lisää tomaattipyree ja tomaattimurska.
3. Kypsennä 5 minuutin ajan.
4. Lisää perunat ja kypsennä 15 minuutin ajan.
5. Lisää basilika, suola, pippuri, tuore korianteri ja -jauhe; sekoittele ja anna muhia 10 minuuttia.

6. Tarjoile mieluisesi pastan kanssa.

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Salaaha
    Huh 16, 2011 @ 11:43:22

    Ootko kokeillu joskus kuorittuja tomaatteja ostaa ja survoa? Tulee parempi kun että käyttää tomaattimurskaa, siinä on paljo vettä. Korianteritahna on taas myös tosi hyvä ja maistuu ihan samalta kuin olis korianteria, vaan ulkonäkö tietty eroaa, mut jos hakee makua se on tosi hyvä juttu.

    Vastaa

    • pinja85
      Huh 16, 2011 @ 12:38:22

      joo, käytän niitä purkitettuja tomaatteja ja tomaattimurskaa aina vähän riippuen mikä osuu käteen kun kaapista kaivan.. 😀 Usein valutan tomaattimurskasta ylimääräistä lientäkin pois, koska se on tosiaan vetisempää. Tää on nyt jo toinen kerta kun mulle suositellaan korianteritahnaa… pitääpi varmaan etsiä sitä. 🙂

      Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: