Muuffo (korianterilla ja sipulilla)

11 dl vehnäjauhoja
2 ½ dl maissijauhoja
1 ½ dl sokeria
1 rkl murskattua valkosipulia
1 pss kuivahiivaa
1 sipuli hienoksi paloiteltuna
1 ½ dl tuoretta korianteria pilkottuna
suolaa maun mukaan
13 dl lämmintä vettä
öljyä paistamiseen

1. Yhdistä kaikki ainekset keskenään isossa kulhossa ja sekoita hyvin.

2. Peitä liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa 2 tuntia.

3. Lämmitä pieni paistinpannu keskilämmöllä (itselläni käytössä 12cm halkaisijan pannu…sellainen 16cm olisi just hyvä).

4. Kaada taikinaa pannulle niin että se täyttää pannun hyvin ja peitä kannella.

5. Kun leipä on ruskistunut pohjasta ja pinta kuplii, levitä päälle ½ rkl öljyä ja käännä ympäri. Peitä kannella.

6. Kun toinenkin puoli on ruskistunut, kuivaa talouspaperiin.

Huom! Nämä ovat todella paksuja ja ne on parasta syödä kastikkeen tai keiton kanssa.

Resepti otettu täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: