Marianne-juustokakku

juustokakku

Pohja

* 200 g suklaakeksejä
* 50 g voisulaa

Täyte

* 2 dl vispikermaa
* 120 g Fazer Marianne Crush- rouhetta
* 200 g rahkaa
* 2dl hyytelösokeria
* 1,5 dl kiehuvaa vettä

Pintahyytelö

* 300 g marjoja
* 1 dl sokeria
* 2 dl hyytelösokeria
* 1 dl punaista mehua

Murenna keksit ja sekoita murut voisulan kanssa ja painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

marianne 001

marianne 002

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita vaahdon joukkoon Marianne Crush- rouhe ja rahka. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää hyytelösokeri. Sekoita hyytelösokeriliemi kevyesti käännellen Marianne-vaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle.
Anna kakun hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia, tai kunnes rahkaseos on hyytynyt.

Soseuta marjat tehosekoittimessa sokerin kanssa. Sekoita hyytelösokeri kiehuvaan mehuun. Sekoita hyytelösokeriliemi survottujen marjojen joukkoon ja nostele liivateseos hyytyneen Marianne-kerroksen päälle. Hyydytä kakku jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.

marjapäällys

sit jääkaappiin

puoliksi syöty..

Vinkki!Jos haluat pakastaa kakun, niin pakasta kakku ilman pintahyytelöä. Anna kakun sulaa hitaasti jääkaapissa ja valmista pintahyytelö. Valuta hyytelökerros vuokaan kakun päälle. Pinta hyytyy nopeasti kylmän pohjan ansiosta.

Mainokset

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Katri
    Huh 30, 2011 @ 13:15:50

    ihana ohje! vadelman siemenet on aika ikäviä hampaankolossa niin paseeraaminen vois olla hyvä pintakerrosta tehdessä. eli survoo soseen vielä siivilän läpi ennen hyytelöimistä 🙂

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: