Tunisialainen tonnikalasalaatti

tunisialainen tonnikalasalaatti

2 prk tomaattimurskaa
1 prk maustepaprikoita
1 sipuli
1 valkosipulin kynttä
suolaa ja pippuria
1/2 tl kuivattua timjamia tai 1rkl tuoretta
muutama tippa tabaskoa
2 prk tonnikalaa öljyssä
2 tl sitrunanmehua
4 kovaksikeitettyä munaa
3/4 dl vihreitä tai mustiaoliiviviipaleita

Kaada tomaatit siivilään ja anna 1 1/2 dl valua pois. Kaada tomaattimurska kulhoon.

Valuta mauste paprikat, silppua ne hienoksi ja pane kulhoon. Jos maustepaprikoissa on siemeniä poista ne, sillä ne on liian voimakaan makuisia. Kuori sipuli, silppua se ja lisää kulhoon. Kuori valkosipuli purista se kulhoon. Mausta seos suolalla,mustapippurilla ja timjamilla ja tabascolla.

Valuta osa tonnikalan liemestä ja sekoita tonnikala salattiin. Lisää sitruunamehu ja tarkista maku.

Jaa salatti neljään suureen kulhoon.Kuori kanamunat ja pane ne kokonaisina tai neljäksi lohkoksi leikatuina kulhon keskelle.Ripottele oliivit kaunisti pälle. Tarjoa lisäksi patonkia.

nam

Alkuperäinen resepti löytyy täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: