Lammaskorma

intialainen ateria

1 kg luutonta lammaspaistia
2 sipulia
öljyä paistamiseen
6 valkosipulinkynttä
1 rkl raastettua inkivääriä
0,25 – 0,5 tl chilijauhetta
1 tl suolaa
vettä
4 dl ruokajogurttia

1. Poista lihasta kalvot ja leikkaa kuutioiksi. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Raasta inkivääri. Paista lihapalat pannulla öljyssä kahdessa tai kolmessa erässä. Paista myös sipulit kevyesti.

2. Sekoita padassa mausteet lihan ja sipuleiden joukkoon. Kaada pannun kautta vesi päälle niin että liha peittyy.

3. Anna hautua kypsäksi, noin tunti. Lisää vettä tarvittaessa kypsennyksen aikana.

4. Sekoita jogurtti lihan joukkoon, kuumenna ja tarjoile riisin ja salaatin/kasvisten kanssa.

korma valmiina

Alkuperäinen ohje löytyy täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: