Syrnikit

Pistin pystyyn lettukestit ja halusin tarjota jotain muutakin kuin tavallisia lettuja, joten googlettamalla löysin tälläisen herkun. Todella -siis todella!!- helppo ja nopea resepti ja taikinaakin on paljon helpompi käsitellä kuin tavallista lettutaikinaa. Lettua on tosi vaikeaa saada rikki! 😉

Ainekset:
3 kpl kananmunaa
1 prk (250g) rahkaa
1 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
1/4 tl suolaa

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna turvota n. 10 min

2. Kuumenna rasvaa pannulla ja annostele taikina pannulle; joko n. 1/2 dl/lettu ohukaispannulla, isolle pannulle haluamasi määrä. Paista paksuhkot letut miedolla lämmöllä molemmin puolin.

3. Tarjoa syrnikit vadelmahillon ja kermavaahdon kera. Myös smetana käy kermavaahdon sijasta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: