Panna cotta

panna cotta

AINEKSET (4:lle)
3 dl kermaa
0,5 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
1 dl hyytelösokeria

KASTIKEKERROS
400g vadelmia
2 dl vettä
1 dl sokera
1 tl sitruunamehua

1. Kiehauta kerma kattilassa. Lisää sokerit ja sekoita hyvin. Jätä seos jäähtymään.

2. Tee kastike kiehuttamalla aineksia kokoon vartin verran. Paseeraa seos siivilän läpi. Jätä myös jäähtymään.

vadelmat eroteltu

3. Kun kerma on huoneenlämpöistä, kaada se neljään lasiin. Laita jääkaappiin. Kun kerma on hyytynyt, voit jakaa kastikkeen kerman päälle kerrokseksi. Jätä lasit jääkaappiin jäähtymään.

kermat lasiin

kastike päälle

valmista

Advertisements

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. :D
    Hel 01, 2011 @ 09:59:03

    kui pitkää niitte piträä njäähtyy!!!!!??????

    Vastaus

  2. pinja85
    Hel 01, 2011 @ 13:14:08

    No en nyt ottanut aikaa.. mutta kyllä sen kädellä tuntee lasin läpi kun on jäähtynyt, eli ei enää lämmin…–>nautitaan kylmänä. 🙂

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: