Italialaiset lihapullat

ateria italialaisittain

Lihapullat:
*n.700g naudan jauhelihaa
*3 valkosipulinkynttä
*1 pötkö vuohenjuustoa
*1pss parmesaania (raaste)
*1 ruukku persiljaa
*loraus oliiviöljyä (muukin käy)
*pikkasen kermaa

Kastike:
*1 prk tomaattimurskaa
*mausteita oman mielen mukaan

1. Hienonna valkosipuli ja persilja ja paloittele vuohenjuusto pikku kuutioiksi.
2. Sekoita kaikki lihapulla-ainekset yhteen öljyineen, ja vaivataan tasaiseksi taikinaksi.

aineet sekaisin

3. Pyöritä pikku palleroita ja laita ne kiehumaan tomaattimurskaan miedolla lämmöllä ainakin tunniksi, jotta ovat meheviä.

pannulle

valmiit pyörykät

Tarjoile salaatin, spagetin ja ciabatta-leivän kanssa. 😛

salaatti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: