Kurpitsa-kanelihillo

kurpitsat

Netistä kyllä löytyy tosi paljon erilaisia ohjeita kurpitsahillon tekoon…. tässä mun yhteenvetoni niistä:

Ainekset:
noin 1 kg verran kurpitsaa
160 g sokeria
1,5dl sitruunamehua
1dl hunajaa
1 appelsiinin kuori
2tl kanelia

1. Poista kurpitsasta siemenet.

siemenet pois

2. Kaavi kurpitsasta malto.

malto veks

3. Anna sen imeytyä sokerissa ja sitruunamehussa seuraavaan päivään.

4. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuori. Lisää kurpitsan sekaan kuoriraaste, kaneli ja hunaja.

kaikki mukaan

5. Keitä kurpitsaa, kunnes se hilloontuu. Käytä hilloa esim. kurpitsapiirakan täytteenä tai leivän päällä.

hillo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: