Kesäkurpitsa-suklaakakku

vegan-007

Sain kasvimaalta tuliaisiksi ISON kesäkurpitsan ja pikkukurpitsoja…joten jotain niistä piti kehitellä… ensin kesäkurpitsan kimppuun..

Ainekset:
6 dl vehnäjauhoja
4 dl sokeria
1.5 dl kaakao
2 dl kasviöljyä
5 dl raastettua kesäkurpitsaa ( n. 2 keskikokoista kesäkurpitsaa kuorineen )
2 tl ruokasoodaa
1.5 tl suolaa
1 tl leivinjauhoja
2 tl vanilja aromia tai vanilja sokeria
2 munaa
täyte:
1 valkosuklaalavy
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
ripaus vaniljasokeria
koristella voi Wiener Nougat-rouheella

1. Levitä kakkuvuokaan voi ja ripottele päälle jauhoa.

2. Sekoita kaikki aineet yleiskoneessa ( 30 sekuntia hitaasti sitten 3 minuuttia nopeasti) —-mä vatkasin vaan sähkövatkaimella—-

3. Kaada kakkuvuokaan.

4. Paista uunissa 180 asteessa 40-45 minuuttia tai kunnes hammastikku jää kuivaksi keskeltä koitettaessa.

 

Leikkasin kovat reuna ja päällyksen pois, jotta jäljelle jäi vain pehmeä kakku, jonka vielä päällystin valkosuklaa-tuorejuustosekoituksella.😛

vegan-006

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: