Mustikkarahkakakku

mustikkarahkakakku

Tämän reseptin löysin Ruokamaailma-lehdestä… ihan hyvä peruskakku, mutta on niitä parempiakin tullut tehtyä…;)

Pohja:

*150 g  margariinia
*1/2 dl   sokeria
*1 kananmuna
*3 dl vehnäjauhoja
*1–2 rkl vettä

Täyte:

*500g maitorahkaa
*200g  ranskankermaa
*3 kananmunaa
*2 dl sokeria
*1 rkl vaniljasokeria
*2 rkl sitruunamehua
*2 rkl perunajauhoja
*250g  mustikoita

1. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten.

2. Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti.

3. Sekoita kulhossa täytteen ainekset.

4. Sekoita joukkoon mustikat.

5. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun, (halk. 24 cm) irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

6. Kaada täyte päälle. Paista 175-asteisessa uunissa alatasossa noin tunti.

Kakun ulkonäkö ei miellyttänyt mun silmää hirveesti, joten lisäsin päälle tomusokeria ja muutaman viipaleen mansikoita..:) Tämä meni aika hyvällä vauhdilla.. jäljelle jäi vaan rippeet..

jämät

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: