Harira (spagetilla)

Tässä toisenlainen versio tästä herkkukeitosta..:)

1 dl kikherneitä
1 dl valkoisia papuja
1 dl vihreitä linssejä
1 prk (400 g) säilöttyjä tomaatteja
2 dl tomaattipyrettä
2 isoa sipulia
1,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 tl kurkumaa
1 rkl sitruunamehua
4 dl vettä
3 tl vehnäjauhoja
nippu korianteria
nippu persiljaa
1 dl spagetin pätkiä (meillä oli tricolore rakettispagettia)
200g naudan jauhelihaa

1. Huuhtele kikherneet, pavut ja linssit. Liota niitä runsaassa vedessä muutama tunti tai yön yli. Siivilöi.

2. Peitä herneet ja pavut vedellä ja keitä ne kypsiksi. Lisää linssit loppuvaiheessa ja keitä nekin kypsiksi. Kokonaiskeittoaika on noin 30 minuuttia.

3. Lisää tomaattipyree, saksilla leikellyt tomaatit (purkista) ja hienoksi silputut sipulit.

4. Mausta seos suolalla, pippurilla, kurkumalla ja sitruunamehulla. Keitä seosta puoli tuntia.

5. Lisää lopuksi silputut yrtit, spagetit ja paistettu jauheliha.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: