Jäätelöcharlotta

Tässä on tosi nopee, halpa ja helppo tarjottava ihan-mihin-vaan-kemuihin. 😀

Tarvitset (mä tein kaksi kakkua, joten yhteen kakkuun puolet näistä):

*3 litraa vaniljajäätelöä
*vadelmahilloa
*Fazerin sininen
*kääretorttua 3-4 kpl (riippuu minkä kokosia ostaa… parempi ostaa liikaa kuin liian vähän)

1. Sulata suklaalevy vesihauteessa.

2. Laita kulhon pohjalle elmukelmua. Leikkaa kääretortusta n. 1cm paloja ja asettele ne kulhon pohjalle tiiviisti.

3. Laita jäätelöt kolmeen eri kulhoon. Sekoita yhteen niistä vadelmahilloa, toiseen sulatettu suklaa ja kolmanteen ei laiteta mitään. Sekoita ainekset tehosekoittimella, jotta jäätelöstä tulee pehmeää.

4. Lisää jäätelöt kerroksittain kulhoihin ja lisää hillokerros johonkin väliin.. lopuksi tasoita pohja lusikalla.

5. Lopuksi laita elmukelmu jätksin päälle ja heitä pakkaseen pariksi tunniksi. Ota pois pakkasesta n. 10 min ennen tarjoilua. Hyväääääää oli! 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: