Hilloviipaleet

300 g voita
3 dl sokeria
4 kanamunaa
tilkka hedelmämehua
8 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
paistonkestävää vadelmahilloa
tomusokeria
hedelmämehua

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen ja lisää jauhot ja leivinjauhe. Jaa taikina kuuteen osaan ja pyörittele patukoiksi. Tee taikinan keskelle kolo ja laita siihen hillo. (Huom! Taikina jää tosi löysäksi, joten muotoile taikinaköntti ”valmiiksi” leivinpaperilla päällystetyllä uunipellillä, ettei sitä tarvitse enää siirtää. Mä lisäsin ekaan satsiin jauhoja, kun ajattelin reseptissä olevan jotain vikaa, kun oli taikina niin vetelää..mutta sen kyllä sitten huomasi maussa BIG TIME… Oli niin jauhoisia, että kelpaavat vain meidän poitsuille..lol..)

paista 200 asteessa n. 12-15 min. Anna jäähtyä.

Sekoita tomusokeri ja mehu niin että tulee paksu mutta kuitenkin pursoitettava tahna. Pursota hillon molemmin puolin…. tosin mä laitoin sokeritahnan ihan vaan lusikalla…en jaksanut alkaa pursottelemaan..:)

Leikkaa tangot terävällä veitsellä vähän vinoiksi.

Tämmöisiä sitten tuli. Ekan kerran näitäkin nyt tehtiin… sanonpa monikossa, sillä rakas mieheni pisti kortensa kekoon ja vatkasi taikinat ja sokeritahnan! 🙂 ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: