Marja-juustokakku

Samalla tavalla tehty kuin mansikka-juustokakku… mutta päälle ei laitettu mansikkasurvosta, vaan pelkästään vadelmia ja mansikoita ja hyytelösokeria.. eli näin:

Pohja:
150 g täysjyvädigestive-keksejä
75 g sulatettua margariinia

Täyte:
hyytelösokeria mielin määrin.. 🙂
1/2 dl sitruunamehua
1 prk maitorahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna

Päälle:
vadelmia ja mansikoita (pakaste)
hyytelösokeria taas vähän fiiliksen mukaan

Pohja:
Murenna keksit hienoksi ja sekoita niiden joukkoon sulatettu rasva.
Leikkaa irtopohjaisen vuoan pohjalle leivinpaperi. Levitä seos vuoan pohjalle kädellä painellen.

Täyte:
Kiehauta hyytelösokeri ja jätä jäähtymään. Vatkaa kerma vaahdoksi.

Vatkaa rahka, tuorejuusto ja sokeri keskenään tasaiseksi seokseksi. Mausta seos vanilliinisokerilla.
Lisää vielä lämmin hyytelösokeri vatkaten ja kermavaahto varovasti nostellen.

Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli.

Päälle:
Kiehauta hyytelösokeria. Asettele marjat kakun päälle ja kaada hyytelösokeriliuos niiden päälle varovasti.
Anna hyytyä jääkaapissa hetken.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: