Mansikka-juustokakku

Hyytelösokeri loppui kesken ja päällynen levisi täysin kuljettaessani sitä kotoa töihin...:/

Hyytelösokeri loppui kesken ja päällynen levisi täysin kuljettaessani sitä kotoa töihin...:/


Pohja:
150 g täysjyvädigestive-keksejä
50 g sulatettua margariinia (taisin laittaa kylläkin enemmän)

Täyte:
hyytelösokeria mielin määrin.. 🙂
1/2 dl sitruunamehua
1 prk maitorahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna

Päälle:
2 dl mansikkasosetta (survoin pakastemansikoita)
hyytelösokeria taas vähän fiiliksen mukaan

Pohja:
Murenna keksit hienoksi ja sekoita niiden joukkoon sulatettu rasva.
Leikkaa irtopohjaisen vuoan pohjalle leivinpaperi. Levitä seos vuoan pohjalle kädellä painellen.

Täyte:
Kiehauta hyytelösokeri ja jätä jäähtymään..

(Vatkaa kerma vaahdoksi)

Vatkaa rahka, tuorejuusto ja sokeri keskenään tasaiseksi seokseksi. Mausta seos vanilliinisokerilla.
Lisää vielä lämmin hyytelösokeri vatkaten ja kermavaahto varovasti nostellen.

Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli.

Päälynen:
Kiehauta hyytelösokeria.
Soseuta mansikat sauvasekoittimella.
Sekoita mansikkasose ja hyytelösokeri keskenään ja kaada hyytyneen kakun päälle.
Anna hyytyä jääkaapissa jokunen tunti.

Koristele mansikoilla ja mintunlehdillä.

aina ei voi voittaa..

aina ei voi voittaa..

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: