Mustaherukka-valkosuklaakakku

M-m-mmmmmm :P

M-m-mmmmmm 😛

Pohja:

1 paketti (300 g) kaurakeksejä

75 g sulatettua margariinia

Täyte:

1 dl hyytelösokeria

300 g valkosuklaata

4 dl kuohukermaa

0,5 dl sokeria

500 g maitorahkaa

0,5 dl vettä

Pinnalle:

400 g pakastemustaherukoita

2 dl hyytelösokeria

2 dl vettä

Valmista pohja. Murenna keksit muovipussissa kaulimella painellen tai monitoimikoneessa. Sulata rasva kulhossa mikrossa ja sekoita joukkoon keksimurska. Painele seos leivinpaperilla vuoratun (halk. 26 cm) irtopohjavuoan pohjalle. Pane vuoka jääkaappiin. Valmista täyte. Sulata suklaa varoen mikrossa. Vaahdota kerma ja sokeri. Sekoita joukkoon rahka. Sekoita jäähtynyt suklaa täytteeseen. Liuota hyytelösokeri veteen. Anna hetken jäähtyä ja kaada täytteen joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Peitä vuoka kelmulla. Anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään. Levitä jäiset marjat kakun päälle. Kiehauta hyytelösokeri ja vesi, anna hieman jäähtyä. Lusikoi kiille marjojen päälle.
Mainokset

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. umm-sumaiya
    Kes 24, 2009 @ 10:52:51

    Toi oli niiiin herkullista masha Allah!

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: